Kuigi ta ei ole soovinud sellest varasemalt pikemalt rääkida, siis nüüd ta avas lähemalt, mis selle taga oli. "Ebatervislik osa mu kaalukaotuses oli mu vaimne tervis tollel hetkel. Kuna olin suhte värskelt lõpetanud, kadus mul isu täielikult. Söök alla ei läinud ja kui läks, siis ka ainult väiksed kogused ja käis suus ringi," avaldas Ada.

"Kokku olen hetke seisuga kaotanud 10kg ja loodan, et langeb veel. Hetkel korralik motivatsioon sees, kuna algus juba olemas. Eesmärk on 10kg veel saavutada," lisas ta.

Ada sõnas, et edaspidi püüab ta kaalu langetada tervislikult ning selleks on ta ka esimesed sammud teinud. "Toitumine on tervislik, täisväärtuslik ja täitev. Kaks korda päevas söön, kuna isu pole ikka täielikult taastunud. Trenniks loen enda puhul hetkel tööd. Klienditeenindus on super aktiivne ja tegus töö ja kindlasti ka mõjuv faktor kaalulangusele," tõi ta välja.

Aga ta teeb veel ühte olulist asja. "Samuti hoian endast eemal inimesed kelle hobideks on rämpstoidu söömine ja liigne alkohol. Luban endale nädalas olenevalt tujust 1-2 päeva kus tarbin rohkem kaloreid kui teistel päevadel," ütles Ada.