Sergei Fedotovi lavastaja käekiri on Vene Teatri vaatajatele juba varasemast tuttav, kuna see on tal juba kolmas näidend, mille ta meie teatris lavale toob. Varem on tema käe all valminud N. Gogoli "Mängurid" ja M. Bulgakovi "Zoika korter". Mõlemad lavastused on tallinlaste seas leidnud erakordselt sooja vastuvõtu.

Müstilised, seletamatu ja nõidusliku energeetikaga täidetud lavastused on kujunenud Sergei Fedotovi visiitkaardiks. Ta läheneb autori tekstile tähelepanelikult ja ettevaatlikult, hoidudes klassika teoste kaasajastamisest.

"Kõik teavad, et Bulgakov keelas lavastada oma romaani laval või kinos. Väga palju imelikke juhtumisi on selle teosega seotud.

Kummalised sündmused ja ohumärgid jälitavad neid, kes seda lavastada on söandanud. Samas olen mina seda teost lavastanud kaks korda Poolas, lisaks Tšehhis ja Venemaal, kokku neljal korral! Ma arvan, et Bulgakov on lubanud mul lavastada "Meistrit ja Margaritat"..." – tunnistab Sergei Fedotov.

Vene Teatri lavastus – see on uus, ümber mõtestatud ja täiendatud lavaversioon, mis inspireeritud teatrist endast: selle ajaloost, interjöörist ja erilistest näitlejatest.

Margaritat kehastab imekaunis näitlejanna Anna Sergejeva, kes on tuntud menusarjast "Õnne 13". "Olen alati unistanud peakangelanna kehastamisest," ütles Sergejeva Kroonikale ning lisas, et on tulemas väga vahva etendus.

Osades:
Daniil Zandberg, Vladimir Antipp, Aleksandr Okunev, Sergei Tšerkassov, Marina Malova, Anna Sergejeva, Alina Karmazina, Dmitri Kordas, Viktor Marvin, Ivan Aleksejev, Artjom Garejev, Juri Žilin, Dan Jeršov
Lavastusmeeskond:

Lavastaja – Sergei Fedotov (Perm)
Kunstnik – Ellen Hasselbach
Valguskunstnik – Sergei Fedotov
Helilooja – Aleksandr Žedeljov