Anna Sergejeva, kes igapäevaselt töötab Vene Teatris, rääkis saates "Hommik Anuga", et tema tutvusringkonnas vaatavad "Õnne 13" väga vähesed.

"Mina ise vaatasin Õnnet esimest korda, kui mulle [eelmisel hooajal] tööd pakuti. Siis ma läksin interneti ja vaatasin, mis seriaal see on. Ja ma olin nii imestunud, et see on juba 25 aastat eetris. Uskumatu! Ma ei uskunud, et nii kaua võib kesta midagi," ütles Anna, kes mängib sarjas Mariat.

Anna Sergejeva on teatrit, kino ja televisiooni õppinud Kiievis. Anna rääkis jaanuaris LP-le: "Õppisin Ukrainas viis aastat, seejärel töötasin kolm aastat sealsamas Kiievis Petšerski Uues Teatris. See on väga tore väike teater ja mulle meeldis ka seal valitud suund. Näitlejad võisid ise lavastuse välja tuua, nii lavastada kui ka produtseerida."

"Aasta aega mängisin Moskvas Walt Disney "Väikese merineitsi" muusikalis. Mul oli kõrvalosa, mängisin üht peategelase Arieli õde. See oli väga raske, sest etendused toimusid kaheksa korda nädalas. Koosseise oli kokku kolm. Mulle kui draamanäitlejale jäi sellest loominguliselt väheks ja teisi rolle kõrvalt teha polnud aega."

Ta põhjendas ka, miks ta otsustas Eestisse tagasi tulla. "Mul oli Tallinnasse lihtne tagasi tulla. Siin olen ma kodus. Kiieviga harjumine võttis kaua aega. Kiiev on väga kallis, autosid on palju ja vahemaad, mida iga päev läbima peab, on väga pikad," rääkis ta.