Max suri haiglas intensiivraviosakonnas, kui ta kodus ootamatult kokku kukkus, kirjutas The Sun.

Geri viibis sel ajal Lähis-Idas, kus tema abikaasa Christian valmistus möödunud nädalavahetusel toimunud Katari F1 GP-ks. Seal olles informeeriti lauljannat, et Maxi tervisega ei ole kõik korras. Õde ja vend olid omavahel lähedased.

Max oli just see, kelle poole Geri pöördus, kui ta üheksakümnendate lõpus ootamatult Spice Girlsi juurest lahkus. Üheskoos põgeneti Pariisi, et rambivalguse eest end peita.

Gerile lähedal olev allikas sõnas: "See on kõige jubedam, halvem ning südantmurdev uudis üldse ning Geri on seepärast murest murtud."

"See on olnud äärmiselt traumeeriv aeg ajast, mil Max viidi haiglasse, mis viis kõige jubedama tulemuseni, mida pere ei lootnud. Pere püüab nüüd üheskoos hakkama saada, aga Geri ei tea, mida öelda ega teha. Ta armastas oma venda väga."

Politsei ütles, et Max, kes töötas keskkonnasõbralikus tehnoloogiafirmas, viidi koheselt Watfordi üldhaiglasse, kui ta enda kodust leiti. Ametivõimude sõnul ei olnud Maxi surma asjaolud kahtlased ning edasised asjaolud selgitab välja koroner.