Sidni postitas erootikamuuseumi külastusest Instagrami kolm pilti: ühel istub ta vulva kujulises toolis, teisel demonstreerib rindade nimelist dušigeeli ja kolmandas jagas tsitaati, kus öeldakse, et seksuaalsus pole inimese valik.

34 000 jälgijaga Sidni rääkis oktoobris ka oma vaadete osast last saada. Ta küll soovib tulevikus emaks saada, aga erinevatel põhjustel last sünnitada ei taha.

Sidni rääkis sünnitamisest ja laste saamisest eile oma sotsiaalmeedias. Noor naine tunnistas kindlameelselt Kroonikale, et last sünnitada ta ei soovi. "Mida rohkem ma sünnituse kohta uurin, seda hirmsam see tundub. Ja mitte ainult sünnitus ise, vaid ka just see raseduse protsess. Kuigi tegelikult on lapse kandmine ja sünnitamine väga imeline asi, mida inimkeha teha suudab, siis ma hetkel siiski tunnen, et ega ma väga elevil sellest ei ole. Lapsi tahan ma kindlasti saada, aga hetkel ma küll tunnen, et mitte n-ö "loomulikul" viisil," ütles ta Kroonikale.

Kuigi tänapäeval sünnitada on turvalisem kui eales varem, siis Sidni kogu seda protsessi pigem pelgab. "Terve rasedusprotsess tundub minu jaoks juba nii hirmutav. Üheksa kuud kanda enda sees kedagi. Vaevelda pidevate valude ja iivelduste käes. Üheksa kuud tunda pidevat väsimust ja hormoonide möllu ei kõla just kõige ahvatlevama kogemusena. Eriti arvestades, et raseduse ajal peab olema ettevaatlik, et lootega midagi ei juhtuks."

Nagu paljud emad oskavad rääkida, siis on ka sünnitamine ebameeldiv protsess. "Samuti sünnitamine tundub minu jaoks nii tohutult ebamugav kogemus. Lugesin, et üheksal juhul kümnest vajatakse sünnituse järgselt õmbluseid. Paljudel juhtudel võib sünnitus sünnitajale ka eluohtlik olla ja mina ei soovi oma eluga riskida mõne loote pärast, kes pole veel isegi natukest elu kogenud. Kindlasti on see tohutult ilus moment, kui lõpuks saad oma lapse peale seda üheksat kuud kannatusi enda rinnale, aga hetkel ei tundu see küll momendina, mina ma nüüd nii tuliselt kogeda sooviksin."

Kõik see ei tähenda, et Sidni ei sooviks lapsi saada. "Adopteerimine on mulle väga kaua väga sümpaatse ideena tundunud ja see tundub iga päevaga aina rohkem asjana, mida ma teha tahan. Ma ei näe põhjust, miks ma nüüd kindlasti sünnitama peaksin, kui on nii palju lapsi, kes on ühel või teisel põhjusel adopteerimisele antud. Minu jaoks tundub see midagi väga ilusat, et saan anda kellelegi võimaluse täiesti teistsugusele elule," sõnas Sidni Tomson.