Sidni juhib TV3s saadet "Kõige parem kaaslane", mis on sotsiaalne eksperiment, kus üheksa noort, kes tahavad parandada oma suhtlemisoskust ja suhete loomise vilumust lukustatakse kaheks kuuks nõuka-aegsesse majja.

Nad puutuvad kokku olmega, milles elasid nende vanavanemad, kus polnud liigseid mugavusi ja loota sai vaid iseendale. Majas on kuivkäimla, pesu saab pesta käsitsi või pesumasinaga “Riga” ning köögitehnika sünniaasta on oluliselt varajasem kui osalejate oma. Näksimist ei ole ja süüa tuleb teha ise lihtsatest toorainetest. Välja ei saa ja mõistagi peavad nad esimesest hetkest loovutama kõik sidevahendid ning majas pole isegi televiisorit.

"Ma arvan, et pundis olles oleksin ma kindlasti hästi välja tulnud saates olnud ülesannetest ja pööretest, aga üksinda ei oleks ma kindlasti sellega hakkama saanud. Ma oleks arvatavasti iga teise asjaga olnud segaduses ja omadega plindris," tunnistas Sidni.

"Telefonist eemal olemine saate ajaks ei oleks minu jaoks probleem olnud. Vabal ajal ma väga ei tee sellist paastumist nutiseadmetest, aga kui ma käisin "Kallid kalorid" saates, siis seal samuti olime päevadläbi telefonidest ilma ja see oli isegi meeldiv vaheldus," sõnas Sidni.

Saatejuht ja juutuuber näeb aga, et noored kasutavad liigselt digivahendeid. "Tänapäeva generatsiooni noored kasutavad kindlasti liiga palju digiseadmeid ja ma olen ka ise üks nedest patustest, kes ekraanide taga liiiga palju aega veedab. Mind aitab see, kui päris elus inimestega koos olen. Enamasti proovin siis pühendada aega kohalolemisele ja mitte telefonis istumisele, kuid eks seda juhtub ikka ka," sõnas Sidni.