"Ma üldiselt olen skeptiline uusversioonide ja remixide osas, aga Púr Múdd'i "Ainult unustamiseks" toimib väga hästi," lausus Smilersi laulja Hendrik Sal-Saller uue loo kohta. "Täiesti ootamatu on tõsiasi, et loo ilmumisest saab järgmisel aastal 20 aastat - metsik! Ülilahe on mõelda, et oled kunagi midagi teinud ja siis see elab täiesti iseseisvalt oma elu edasi."

Púr Múddi liige Oliver Rõõmus oli 10-aastane, kui Smilersi "Ainult unustamiseks" ilmus ning see olevat olnud aeg, mil ta avastas enda jaoks trummimängu. "Smilersi lugude peale trumme harjutada oli väga mõnus ning muidugi selle loo sündisoolo on veel ligi 20 aastat hiljemgi super catchy," sõnas ta.

"Minu jaoks on see lugu üks kõvemaid hitte kogu Eesti muusika ajaloos. Tegemist on lauluga, millega mina nii-öelda suureks kasvasin ja mille saatel sai Saaremaa suveüritustel ikka korralikult rokitud," lisas Paia. "Väga imponeerib mulle ka uusversioon, mille Púr Múddi poisid on teinud, ning mis seal salata, olin väga meelitatud, kui nad pakkusid mulle võimalust sellele laulule ka enda hääl anda," tunnistas ta.

Ka teine Púr Múddi liige Joonatan Siiman sõnas, et "Ainult unustamiseks" on tema lemmik eestikeelne lugu. "Suur au ja rõõm oli teha sellest aegumatust loost veidi uuem versioon ning lisada sinna ka enda käekirja," sõnas Siiman.