Kolmas tütar tulekul!

Juuli keskel avaldas USAs elav kergejõustiklane Grete Griffin, et on taas lapseootel. Nüüd avaldas paarike põneval viisil oma kolmanda lapse soo. Grete jagas sotsiaalmeedias oma jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III-ga videoklippi, kust tuleb ilmsiks beebi sugu. Klipis toimuvatest väikestest roosadest plahvatustest saab järeldada, et tulemas on kolmas tüdruk.

„Milline suurepärane võimalus kasvatada tugevaid, ilusaid ja tarkasid väikeseid tüdrukuid, kellest sirguvad imelised naised! Professionaalsed tüdrukute vanemad!“ kommenteeris Grete oma postituses seejärel. Grete ja Roberti peres kasvavad tütred Gloria ja Gameya. Robertil on eelmisest kooselust veel üks tütar.

Lahkus legend

Kolmapäeval lahkus 77aastasena Helsingis meie seast Soome legendaarne meelelahutaja, näitleja ja muusik Vesa-Matti Loiri. Ta sai oma raskest haigusest teada selle aasta jaanuaris ning leppis sellega. Hea sõbra Pete Eklundi sõnul oli Loiri olnud isegi uudishimulik, mis pärast surma edasi saab. Loiri jõudis oma pika ja mitmekülgse karjääri jooksul tegeleda nii näitlemise, laulmise kui ka spordiga.

Vesa-Matti Loiri