Väljaanne Page Six on paaril viimasel päeval aktiivselt kajastanud Leonardo DiCaprio ja tema uue kallima Gigi Hadidi vahel tärganud armuleeki. Teisipäeval oli särtsakat paari märgatud koos väljas ning enne seda nähti Leonardot nädala aja jooksul kahel korral koos Gigiga. 27-aastase Hadidi puhul on DiCaprio murdnud oma tava käia kohtamas vaid naistega, kes on alla 25-aastased.

Paar oli pidamas sügavat vestlust ühel New Yorgi moenädala raames peetud järelpeol liikmelisust nõudvas lokaalis nimega Casa Cipriani möödunud nädalavahetusel. Ühel paparatsopildil oli näha, kuidas Hadid kummardub DiCaprio poole samal ajal, kui mees talle midagi kõrva sosistab. Teisel pildil oli näha, kuidas Leonardo oma käed mugavalt Gigi õlgadele asetab enne, kui mees modelli käe enda embusesse haaras.

Gigi Hadid ja Leonardo DiCaprio New Yorgis aega veetmas

Leonardo kandis tumedaid riideid ja musta nokamüts. Hadid, kes oli otse New Yorgi Fashion Weeki moelavalt DiCaprio seltskonda saabunud, kandis valget lühikest toppi ja kõrge pihaga teksapükse. Kuigi peol viibis ka teisi Leonardo sõpru, jagus mehel tähelepanu vaid kenale modellile.

Pühapäeval märgati särtsakat staarpaari New Yorgi SoHo piirkonnas peetud peol, mille korraldasid Leonardo head sõbrad Richie Akiva ja Darren Dzienciol. „Leo oli seal oma sõpradega ja Gigi oli seal oma modellidest sõbrannadega ja nad kõik veetsid ühe laua juures aega,“ kirjeldas allikas väljaandele koosviibimist. Teine allikas kinnitas, et Hadid ja DiCapiro veedavad enamasti aega gruppides ja on vaid paar korda kahekesi väljas käinud. „DiCaprio ei ole keegi, kes hüppaks suhtest sisse-välja. Nad võtavad suhet rahulikult,“ sõnas allikas.