Kroonika silmas Nublikumil suurt sõbrannade punti, kuhu kuulus umbes kümme liiget. Enamus neist oli riietatud roosasse, kuid eriti paistis silma valge looriga neiu ning nendega vesteldes selgus, et seltskond oli tulnud Keilasse peole tüdrukute õhtut pidama. Sõbrannade punt oli peoks korralikult valmistatud ja kaasa oli võetud peigmehega näoga plakatid, mida õhtu jooksul igas suunas lehvitati.

Miks just Nublikumil oma tüdrukute õhtu teha? Pruut sõnas, et see on küsimus tema sõbrannadele ja jäi mulje nagu tegemist oleks olnud talle tehtud üllatusega. „Talle meeldib nublu nii väga!“ selgitas üks sõbranna peole tulekut.

Keilasse olid nad tulnud pea üle terve Eesti - punti kuulus tüdrukuid, kes olid tulnud nii Tallinnast, Valgamaalt ja Raasikult.

Kõige enam ootas pruut nublu lugu „Mina ka“. „Esimene hitt siiski,“ tõi ta välja, millega sõbrannade kolleegium kiirelt nõustus. Pundi sõnul oli pidu sinna tulekut väärt.

Õnnelik kuupäev leiab pruutpaari jaoks aset järgmise nädala laupäeval. Kas nublu peaks pulma tulema ja selle kuupäeva vabaks võtma? „Muidugi! Miks mitte!“ sõnas pruut vastuseks.

Olgu siinkohal ka ära märgitud, et pruudi soovilugu nublu esituses Keilas kõlas ja seda oli kuulda pea üle terve linna.