Saate „Mida Mallukat!“ produtsendid rääkisid TV3-le, kas juba ühe episoodiga palju kõmu tekitanud saade võib pärast esimest hooaega ka järje saada ning kui jah, siis kas selles keskendutakse endiselt Mallukale, või võetakse ette uus kodumaine staar.

Mallukas on ikkagi selline eriline olend. Ta on ikkagi karakter ja pigem teeks Mallukaga midagi veel, kui inimestele meeldib,“ sõnas produtsent Margus Sikk.

Produtsent Kertu Sikk lisas, et võib-olla võiks saate uus hooaeg keskenduda Malluka uuele kodule. „Äkki „Mida mõisa!“, sest Mallukas sai just kinnituse, et ta ilmselt ostab endale sellise üüratu vägeva maja. Inimestele meeldib remondisisu,“ sõnas ta.

„Mida Mallukat!“ saate esitluspidu toimus möödunud teisipäeva õhtul Tallinnas Ärkel katusebaaris. Saate esimene episood tuli Go3 platvormil välja mõned tunnid hiljem südaööl. Kui Malluka peomeeleolu hakkas järgmise päeva lõunast vaibuma, jagas blogija enda Instagrami story’des ohtralt inimeste tagasisidet saate kohta. Talle kirjutati arvustusi eraldi sotsiaalmeediasse ja mainiti ka story’des ära. Arvamused, mis Malluka Instagrami story’desse maandusid, olid ainult positiivsed.

Siiski leidus sotsiaalmeediast ka ohtralt negatiivset vastukaja saatele. „Peab samasugune debiilik olema, [kui] selline iba huvitab, lasteaed 24/7. Tänapäeval vist ei kasvagi suureks inimesed kui nii-öelda „kuulsus“ pähe hakkab,“ sõnas üks saate vaadanutest ühismeedias.