Uutest „Õnne 13“ arengutest rääkides toob Teede välja, et Taivo Palm hakkab Uuevarikul Anne-Mai Kattai juures kosjas käima, nii et Anne-Mail on lootust veelkord mehele saada, pärast seda, kui Riks minema jooksis. „Alma saab väga hästi endaga hakkama ka ilma meesteta. See on üpris šovinistlik mõtteviis, et naise õnn võrdub sellega, kas ta saab endale mehe või ei saa,“ muheles Teede.

Veel tõi ta välja ühe probleemi, mis sarja puhul on tekkinud - tegijatel pole mitte kuskilt võtta vanemas eas härrasmehi, kes sarja mängima tuleksid. „Me oleme kosjas käinud päris paljudel, aga leida üle 70-aastane eesti meesnäitleja, kes mängiks ära dialoogirohked stseenid, ei ole üldse lihtne,“ sõnas Teede.

Andra Teede rääkis 2020. aasta sügisel lähemalt Kroonikale, kuidas ta populaarset telesarja kirjutab. „„Õnne“ suhted ning üldse kõik sündmused on minu fantaasia vili. Selles mõttes püüame me, jah, hoida dokumentaalset ja päevakajalist joont, et kajastame sarjas päris sündmusi, mis Eestis aset leiavad. Näiteks, kui Eestis on koroonakriis või majanduslangus, jõuab see ka sarja. Isiklikke suhteid aga ei olegi kellegi pealt maha kirjutada, sest neid inimesi, keda sarjas näeme, ei ole tegelikult olemas. Me oleme nad välja mõelnud,“ rääkis ta siis.

Teede on teleseriaali „Õnne 13“ viies stsenarist, ta võttis sarja Urmas Lennukilt üle 2014. aastal.