Pandeemia tõttu ei saanud nad sünnituse juures isiklikult olla, kuid Rowland avaldas ajakirjale People, et Beyonce ja Michelle Williams jälgisid sünnitust Zoomi vahendusel.

"Meie pere jälgis seda Zoomi vahendusel. Nad nägid, kuidas Noah siia ilma tuli. See oli imeline," sõnas Rowland.

Ja nad ei olnud ainukesed, kes videokõnega liitusid. Zoomi vahendusel jälgisid sünnitust ka Rowlandi abikaasa Tim Weatherspooni ema ning Beyonce ema Tina Knowles. Rowlandi sõnul on Beyonce ja Williams imelised tädid.

Rowlandi esimene poeg on Titan Jewell. Rowland andis teise poja sünnist teada jaanuaris, avaldades väga armsa pildi. "21. sajandi 21. aasta 21. päeval tervitas meid Noah Jon Weatherspoon. Oleme siiralt tänulikud," kirjutas lauljanna pildi juurde.

Enne seda, kui Kelly ja Tim abiellusid, oli Tim Weatherspoon laulja mänedžer. Nad pidasid pulmad 2014. aasta mais, kuus kuud enne poja Titani sündi.

Kelly, kes sai tuntuks Destiny's Childi koosseisus, teatas rasedusest eelmise aasta oktoobris, kui ta oli viiendat kuud rase. Ta tunnistas ajakirjale "Women's Health", et just koroonaviirusest tingitud karantiin oli see, mis veenis teda ja abikaasat teist last saama.