LP-le antud intervjuus ei osanud nimitegelast mängiv Jaan Rekkor oma karakteri kohta palju öelda. "Ega minagi veel palju tea, olen stsenaariumi linnulennul läbi lugenud. Võin öelda, et tegemist on väga võimuka, isepäise ja hoolimatu mehega. Seda, palju tal on selleks õigustusi, ma veel täpselt ei tea. Küll aga võib öelda, et „Otto Mülleri” puhul on krimilugu kõigest taust, pigem on see perekonnalugu," sõnas ta.

Seriaali osas ei ole veel tööle hakatud. "Kõik on stsenaariumi kätte saanud ja seda lugenud, tõsisem tegemine algab augustis. Eks lugu nõuab veel analüüsi ning tegelaskuju harjumist ja harjutamist. See kujutluspilt, mis on praegu minu peas, ei pruugi kattuda lavastaja omaga. Veel on mulje üsna pealiskaudne, usun ka, et tööprotsessis üht-teist võib-olla isegi muutub. Mõned episoodid mõjusid esimesel lugemisel kunstlikult, aga need asjad tuleb tegemise käigus lahendada," rääkis Jaan Rekkor.

Pingelise krimidraama „Kes tappis Otto Mülleri?“ toovad teieni auhindadega pärjatud režissöör René Vilbre ning stsenarist Brik Rohelend ning seriaalis astuvad üles tuntud kodumaised staarid, eesotsas Märt Avandi, Jaan Rekkor ja Tambet Tuisk. Seriaal esilinastub eksklusiivselt NENT Group’i voogedastusplatvormil Viaplay nii Eestis kui ka teistes Balti riikides.

Viaplay originaalsari „Kes tappis Otto Mülleri?“ räägib kuulsast ärimehest ning endisest Nõukogude Liidu maadlusstaarist, kes leitakse oma 65. sünnipäeval kodumõisas mõrvatuna. Uurijad intervjueerivad kaheksat pereliiget ning päevavalguse ette tuuakse salapärased tõeterad edukast ja võimsast mehest, kes tappis kunagi hundi oma paljaste kätega. Kõigil on Otto Müllerist oma lugu rääkida – kõigil on mõrvamotiiv.