"Olen suhteliselt väikesest peale teadnud, et tahan õpetajaks saada,“ ütleb sisulooja ja „Rannamajas“ tuntust kogunud Seidi Voogre, kes lõpetab sel suvel Tallinna ülikooli pedagoogika erialal.

Seidi selgitab, et on ise suurest perest pärit ja talle on alati meeldinud lastega tegeleda. "Seega pedagoogika tundus selleks hea variant,“ lisab ta.

"Olen kohusetundlik inimene, mis sundis mind asja ära tegema. Kui juba esimene aasta oli tehtud, mõtlesin, et nii vähe on jäänud ja pingutan ikka lõpuni ära,“ lisab Seidi.

Küll aga leidub neid, kes Seidi Voogret õpetajana näha ei taha. Kriitikana toodi välja, et "Rannamaja" osalejad lastele eeskujuks pole ning enne paneks lapsevanem enda lapse lastekodusse kui Seidile õpetada.

Kroonika võttis Seidiga ühendust ning uuris, mida ta sellisest kriitikast arvab. "Meediakanalid räägivad, kuidas õpetajaid on nii vähe ja kui mina, natuke rohkem tuntud inimene, saan selle eriala kraadi kätte, on see on probleem? Inimesed peaksid õnnelikud olema, et noored õpetajaks õpivad. Pedagoogika on reaalselt eriala, kus ma näen ennast töötamas ja see on südamelähedane minu jaoks," tõi Seidi välja.

"Inimesel on erinevad sotsiaalsed rollid ja õpetajana ma käituksin positsioonikohaselt ilmselgelt. Ega ma ema, ülemuse või sõbrannaga ei käitu ka ühesuguselt ju," leiab ta.

"Minu jaoks on see loogiline, et õpetajatel on oma elu, mõnel võibolla värvilisem kui teisel. Ja kuidas saavad inimesed nii vastumeelsed olla noorele uuendusmeelsele õpetajale, kes mõistaks lapsi paremini tänu sellele?" paneb Seidi kriitikutele südamele.