Vapustava hääle, safiirikarva juuste, trendikate lavakostüümide ning võimsa sõnumiga Ameerika lauljatar Diamante toob uut hingamist roki ning alternatiivmuusika maailma. Olles sündinud Bostonis, kuid suurema osa lapsepõlvest Los Angeleses veetnud Diamante kasvas üles inspireerituna kirjanikest nagu J.K. Rowling ja Stephen King. Nende tööd äratasid tüdrukus kire luule, lühijuttude ja kooli muusikaliteatris osalemise vastu. Oma teismeliseaastad veetis Diamante Sunset Stripil väikseid kontserte andes ja kasvades selleks võimsaks esinejaks, kes ta täna on, ning pühendudes oma saundi leidmisele – raske rokk modernse alternatiivse nurgaga.

Unikaalne lähenemine tasus end ära ning kui singlid “Goodbye” ja “Bite Your Kiss” ilmunud olid, jäi ta kiiresti plaadifirma Better Noise Music vaatevälja ning sai plaadilepingu. Koos produtsendi Howard Bensoniga (My Chemical Romance, Motörhead, Three Days Grace, Apocalyptica, Kelly Clarkson jt.) mindi stuudiosse salvestama tema esimest täispikka albumit “Coming In Hot”. Samal aastal jõudis ta rokiraadiotes edetabelite tippu looga “Hear Me Now”, mis sündis koostöös ansambliga Bad Wolves ning mida on Youtube’s vaadatud üle 70 miljoni korra.

Järgnevad kolm aastat tuuritas Diamante koos bändidega Three Days Grace, Breaking Benjamin, Chevelle ning Shinedown.

Selle aasta 7. mail ilmus lauljatari uus album “American Dream”, mis sündis samuti koostöös Howard Bensoniga ning kampa kutsuti ka Three Days Grace’i trummar Neil Sanderson. Diamante kasutas täiel määral ära oma loomingulist vabadust ning oli albumi valmimise igas etapis ise enda ja oma muusika boss. Bensoni ja Sandersoni kiidab lauljatar, öeldes, et “nad aitasid mul lood ellu tuua ning motiveerisid mind mu haavatavust hindama ja tunnistama”. Albumilt pärinevad mitmed hitid nagu näiteks “Obvious”, “American Dream”, “Ghost Myself”, “I Love Myself for Hating You” ning Diamante ja Breaking Benjamini ühine nägemus megahitist “Iris”

27. mail annab Diamante Helitehases võimsa rokk-kontserdi ning pileteid saab osta juba sel reedel, 19. novembril kell 11.00