Ajakirja Empire lugejad hääletasid ning tulemus on käes: "Visa hing" on kõigi aegade parim jõulufilm. Sama arvas ka Forbesi parimate jõulufilmide artikli autor.

Empire'i eelmise aasta hääletuses, milles valiti 30 parimat jõulufilmi, jõudis "Visa hing" ette sellistest klassikutest nagu "Trading Places", "Gremlins" ja "It's A Wonderful Life".

Forbesi artiklis, milles valiti 10 kõigi aegade parimat jõulufilmi, osutus "Visa hing" paremaks kui "Brazil" ja "The Nightmare Before Christmas".

"Kiskja" režissöör John McTiernani lavastatud "Visa hing" kujunes omal ajal suureks üllatushitiks, kuigi filmi valmimisprotsess oli pikk ja vaevaline. Nüüdseks on filmil juba neli järge ja kuues osa on juba arendusjärgus.

Mis teeb jõulufilmist jõulufilmi? Kas see, et seda näidatakse ja inimesed ka vaatavad eranditult jõulukuul? Sellisel juhul jah, "Visa hing" on jõulufilm.

Aga kui mõelda, siis on sellel filmil ja ühel teisel väga klassikalisel jõulukal väga palju ühist ja selleks teiseks on "Üksinda kodus". Mõlemas filmis peab poiss/mees võitlema pahadega, kes ähvardavad jõulud ära rikkuda ning mõlemas on peategelase eesmärgiks saada jõuludeks perega kokku.