"Enne veel, kui abiellusin Mati Undi poja Indrekuga, kohtusin ma Mati naise Liiga, kuigi me kumbki enam täpselt ei mäletagi, kuidas meie sõprus alguse sai," rääkis Pille Minev.

"Mul on hästi meeles 1. jaanuar 1989, kui 18aastase neiuna sattusin juhuslikult ühe seltskonnaga Kuku klubist Mati Undi sünnipäevale. Mati ja Lii elasid toona Lasnamäel. Meie seltskonnal oli väga lõbus, ent Lii ja Mati olid kohutavalt tõsiste nägudega, kui ma, väljaveninud kampsuniga tüdruk, nende juurde sattusin. Hiljem, kui kunstnik Anu Samarüütel mind modellina tööle kutsus, saime Liiga uuesti kokku. Lii oli grimeerija. Ta tegi oma Koidula tänava kodus mulle meiki. See oli vist 1990ndatel, kui nad Matiga Lasnamäelt Kadriorgu Koidula tänava kirjanike majja kolisid."

"Kas andekad inimesed on mind mõjutanud? Kindlasti. Mul on elus olnud õnne liikuda heas seltskonnas. Olla tarkade ja loominguliste inimeste keskel."

"Keskkooli ajal läksin teatriõpetaja Maret Oomeri näiteringi. See oli oluline koht ja kindlasti paljuski kujundas minu valikuid ja eelistusi. Teater meeldis mulle väga ja kooliajal käisin etendusi vaatamas iga nädal. Mäletan, kuidas võisime Linnateatris istuda ahju peal ja Draamateatrisse tuli minna alati valvelaua kaudu. Eks pärast etendust Kuku klubis käia oli ka põnev ja tutvuda suurte kunstnike ja muidu andekate inimestega."

"Mäletan selgelt üht hommikut Draamateatris, kus mööda pikka koridori minnes Jüri Krjukov vastu tuli. Tema tuli tööle, mina läksin koju ja midagi ilusat ta mulle kaasa ütles. Kui tore elu see oli! Mul üldse on vist elus vedanud, et olen igakülgselt olnud ümbritsetud haritud, vaimsete ja intelligentsete inimestega. Tahaks loota, et mõnedki tarkused ja teadmised võivad sedaviisi külgegi hakata."