Parim Eesti film
„O2“
„Jõulud džunglis“
„Hüvasti, NSVL“

Aasta raadiohääl
Pille Minev
Maris Järva
Gameboy Tetris

Aasta saatejuht
Karl-Erik Taukar
Piret Laos, Rober Rool, Jüri Butšakov
Katrin Lust

Aasta teleseriaali näitleja
Merle Palmiste
Elisabet Reinsalu
Elina Reinold

Aasta meelelahutussaade
„Maskis laulja“
„Suur pühapäev“
„Kaks kanget Tansaanias“

Aasta parim suunamudija
Andrei Zevakin
Brigitte Susanne Hunt
Saskia Alusalu

Aasta seksikaim naine

Grete Kuld
Epp Kärsin
Saskia Alusalu

Aasta seksikaim mees
Ott Lepland
Joel Ostrat
Priit Võigemast

Kroonika tähistab sel aastal oma 25. sünnipäeva. Suurejooneliste staaripidudega alustati juba 1997. aastal, kui Lillepaviljonis tähistati ajaloolise 60 000 tiraažinumbrini jõudmist. Esimest korda pärjati just sel peol väärika pronkskujuga seksikaimat naist ja meest ning algas traditsioon, mis on säilinud tänini. Eesti Meelelahutusauhindade nime kannab auhindade jagamine alates 2013. aastast - võitjad selguvad nüüd rahva antud häälte põhjal. Rahva hulgas suure populaarsuse saavutanud Eesti Meelelahutusauhindade hääletusel selle aasta esimeses hääletusvoorus rekordilised 208 000 häält. Mitte kunagi enne pole olnud rahvahääletus nii menukas.

Auhindade üleandmine toimub sel aastal eriti eksklusiivsel Eesti Meelelahutusauhinnad 2021 galal, mis toimub 17. juunil Maarjamäe lossipargis. Ürituse kannab esimest korda otseülekandena üle TV3, televaatajad ja Kroonika lugejad saavad kogu glamuurist osa!

Eesti Meelelahutusauhinnad aitavad teieni tuua Balbiino, Hästens, Hotell Lydia, Barbora, I.L.U, Goldtime, 4 Sister Catering ja Mumm Champagne, Jaguar ning TV3.