Christina Aguilera nimetas Britney läbielamisi lubamatuteks ning nõudis, et tema elu kontrollivad inimesed laseksid tal elada, kirjutas TMZ.

Aguilera postitas esmaspäeva õhtul terve rea säutse, ühele oli juurde lisatud ka vanem ühispilt Britneyga. "Olen viimastel päevadel Britneyle palju mõelnud ja sellele, mida ta on läbi elanud," kirjutas Aguilera.

"On lubamatu, et iga naine, iga inimene, kes tahab olla oma saatuse sepp, ei saa elada nii nagu ise sooviks."

Aguilera puudutas ka Britney eelmisel nädalal tehtud süüdistusi, kus tal ei lubata eeskoste tõttu ei abielluda ega lapsi saada. "Igal naisel peaks olema õigus oma kehale, enda paljunemisorganitele, oma privaatsusele, oma ruumile, oma tervisele ja oma õnnele."

Kõik see paneb Aguilerat mõtlema, et Britney elab keskkonnas, kus pole hoolivust ega inimväärikust.

Christina Aguilera avaldus tuleb umbes nädal pärast Britney Spearsi kohtus peetud kõnet, kus ta ütles, et tahab, et 13 aastat kestnud eeskoste lõpetataks ilma vaimse tervise kontrollita.

Aguilera andis enda toetusega mõista, et naine, keda ta kunagi tundis, ei saa vajalikku kaastunnet, mida ta väärib.

"Naine, kes on töötanud keskkonnas ja pinge all, mida enamus ei suuda ette kujutada, siis ma luban, et ta väärib suurimat kaastunnet, et elada õnnelikku elu. Ma toetan Britneyt. Ta väärib kõiksugust armastust ja hoolivust siin maailmas," kirjutas Christina Aguilera viimaks.