Jamie selgitas, miks ta ootas pärast Britney kohtuistungit sõna võtmisega, öeldes, et see oleks olnud kohatu enne, kui Britney ise sai kõik südamelt ära rääkida, kirjutas TMZ.

Nüüd Jamie seda aga tegi, rääkides, et on alati armastanud, jumaldanud ja toetanud oma suurt õde, muretsedes vaid tema õnnelikuks olemise üle.

Jamie Lynn eemaldas end ülejäänud perest, eriti nendest, kes on seotud õe eeskostega, öeldes: "Olen teinud teadliku otsuse osaleda tema elus tema õena."

Ta ütles, et ta on alati Britneyt toetanud, olenemata sellest, mida inimesed internetis räägivad. Britney olla öelnud, et ta soovib terve oma pere kohtusse kaevata, mille peale ütles Jamie Lynn: "Ma ei ole mu pere - olen omaette isik. Ma räägin enda eest. Olen uhke, et ta avalikult räägib."

Eeskostest rääkides ütles Jamie, et soovitas Britneyl juba aastaid tagasi uus nõunik leida ning kui Britney soovib eeskoste lõpetamist, siis toetab ta õde sada protsenti.

Britney Spears teatas eelmisel nädalal toimunud kohtuistungil, et soovib eeskoste lõpetamist ja kavatseb terve oma pere kohtusse kaevata. Ta keskendus kriitikas oma isale Jamie'le ja omaenda tiimile, süüdistades neid väärkohtlemises, piinamises, võimu ärakasutamises ja teistes häirivates tegudes.

Päev pärast istungit hüppas Britney koos poiss-sõbraga eralennikule ja lendasid Hawaiile, et kogu jamast eemale saada.

Britney ei ole puhkusel olles sotsiaalmeedias sõna võtnud, kuid võib eeldada, et ta on Jamie Lynni postitust näinud.