"Jah, seda on mulle öeldud, et olen maailmaparandaja," naerab Keili. "Ilmselt tuleb see kuskilt sügavamalt, aga üks, mida ma tean: arvan alati inimestest kõige paremat ja usun väga headuse jõusse.

Ta on kindel: "Ma ei mõista, miks ei peaks teisi aitama, kui minul endal on käed-jalad korras ja võimalus olla olemas kellegi jaoks, kes vajab rohkem tuge. Kindlasti paneb mind aina rohkem ja suuremalt tegutsema ka aastatepikkune kogemus heategevussaateid tehes, kus üks väike kiri paneb veerema suure lumepalli ning lõpuks suudame üheskoos televisiooni abiga muuta inimeste elusid."

Kanal 2-ga liitunud saatejuht ja produtsent Keili Sükijainen toob juba septembris ekraanile uue saatesarja „Südamesoov“. Kanal 2 uue saate raames ootab Keili lugusid tublidest ja innustavatest inimestest, kelle enda südamesoov vajaks täitmist.

Saate eesmärk on kutsuda üles enda ümber märkama tublisid, innustavaid ja toetavaid inimesi, kellel endal ehk midagi vajaka ja kelle südamesoovi saaks saate abiga täita.

"Varasemate sarnaste teleprojektidega võrreldes on saate kangelaste valikut tõmmatud oluliselt laiemaks. Saatesse võivad sattuda igas vanuses ja väga erinevate murede või soovidega inimesed," ütles Sükijainen.