Kal Penn jagas uudist läbi oma täna ilmuvast raamatust "You Can't Be Serious", mille väljavõtted kogemata avalikuks said. Ta ei pehmenda uudist kuidagi, öeldes, et on gei ja on viimased 11 aastat olnud suhtes mehega, kelle nimi on Josh, kirjutas TMZ.

Mis veelgi tähtsam, paar on kihlatud ja nad on sõudmas peagi abieluranda. Kal kohtus Joshi, kui ta elas ja töötas Washingtoni DC's Barack Obama heaks ning nad on sellest ajast koos.

Kal Penni seksuaalsus tuleb paljudele üllatusena, sest avalikult ei olnud kunagi keegi seda kahtlustanud.

Kalil on ka huvitav seos ühe kaasnäitlejaga, kelle seksuaalsus tuli samuti paljudele üllatusena. Kal tegi endale nime komöödiafilmis "Harold ja Kumar lähevad White Castle'isse", kus Kal mängib kanepisuitsejatast luuserit, kes püüab koos sõbraga kiirtoitu sööma minna. Teel kohtavad nad endist lapstähte Neil Patrick Harrist, kelle fiktiivne versioon neile palju pahandust korraldab.

Neil Patrick Harris tuli kapist välja sarja "Kuidas ma kohtasin teie ema" võtete ajal, kui ta hankis seal rolli oma elukaaslasele David Burtkale. Samas sarjas tegi kaasa ka Kal Penn, kes mängis ühe peaosalise, Robin Scherbatsky psühholoogi ja hiljem kallimat.

Kal Penn tegi näitlemisega pausi, et Barack Obama juurde tööle minna. Tol ajal mängis ta meditsiinidraamas "House" Dr. Lawrence Kutnerit, olles neljandal ja viiendal hooajal üks peaosatäitjatest. Kui tal tekkis võimalus Obama juurde tööle minna, ütles ta koha sarjas üle. Sarjas kujutati Penni lahkumist läbi Kutneri enesetapu.