Sel aastal ei lubata Saaremaal korraldada telkimisega sündmusi, st. inimesed lähevad pärast sündmust koju või majutusasutusse.
Küll aga lubatakse tänavu Saaremaal ja Kuressaares korraldada teisi muusikaüritusi, millele on korraldusluba antud, kuna nad jälgivad Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud nõudeid, sh. vabaõhuüritusi tohib külastada kuni 1000 inimest koos korraldajate ja esinejatega.

"Orissaare puhul me räägime ikkagi väga väiksest alevist ja kogukonnast, kus inimesed ei haju niimoodi laiali kui näiteks Kuressaares. See osutuski kitsaskohaks," selgitas Valmar Kass I Land Sound ärajäämise põhjuseid.

I Land Sound peakorraldaja Paap Uspenski sõnas, et nemad pöörasid festivali korraldamisel suurt tähelepanu Eesti Vabariigi valitsuse, terviseameti ja valla seatud nõudmistele viiruse leviku tõkestamiseks.

Nad hindasid oma valmisolekut heaks, sest plaanis oli pikk nimekiri tegevusi: külastajate hajutamine kahele nädalavahetusele, lavad ja tegevused eranditult välitingimustes, pindade regulaarne desinfitseerimine, kontaktivabad teenused, suurendatud turvameeskond, pidev teavitustöö ja viidad.