Intsident toimus 9. juulil. Bridger ja tema õde olid väljas mängimas, kui koer neile lähenes, vahendas New York Post. Õe kaitseks seisis poiss tema ees. Selle järel ründas koer Bridgerit ja hammustas teda vasakust põsest. Vaatamata oma vigastusele suutis ta koos õega koera eest põgeneda.

Bridgerile tehti 90 õmblust ja ilukirurg aitas tema nägu parandada. Poiss sai seejärel koju puhkama.

Poisi vapra teo avalikustas tema tädi Nicole, mille järel on Bridger saanud rahvusvahelist kiitust. Kuulsatest filminäitlejatest on Bridgerile tunnustust avaldanud teiste seas Tom Holland, Chris Evans, Mark Ruffalo, Hugh Jackman ja Robert Downey Jr.

Maailma Poksinõukogu (WBC) aga teeb neile kõigile silmad ette. WBC, kelle tavapärane meister on Tyson Fury, tegi kuueaastasest Bridger Walkerist oma aumeistri, vahendas The Sun.

"Meil on au nimetada kuueaastane Bridger Walker WBC aumeistriks, kelle tegutsemine tähistab inimkonna parimaid väärtuseid. Bridger, sa oled kangelane," kirjutas organisatsioon Twitteris.

Rünnak toimus Bridgeri sõbra koduaias. Kui vanemad poisiga juhtunust kuulsid, tormasid nad kohe tema juurde. Sündmuspaigale tulnud päästeamet hoolitses poisi eest. Verd oli palju ja ühel hetkel taheti Bridgeril seljas olnud särk ära lõigata. Poiss keeldus, öeldes neile, et tema emale meeldib, kui ta seda särki kannab.

Hiljem haiglasse jõudes võttis vanematega ühendus ka loomapääste üksus, kes ütles, et poissi rünnanud koerale olid kõik vaktsiinisüstid korralikult tehtud, seega infektsiooni ohtu pole. Tegu oli ühe-aastase saksa lambakoera segatõugu krantsiga, kes oli natuke varem varjupaigast võetud. Omanikud otsustasid koera pärast rünnakut magama panna.

Bridger ütles uudist kuuldes: "Ma ei taha, et koeraga midagi halba juhtub. Kas ta tapetakse ära?"

Vanemad kinnitasid, et loomapolitsei tegeleb koeraga edasi ja poiss ei pea seda koera enam iial nägema.