Vaatajates võib kohe tekitada küsimusi, miks on saatel selline nimi. Aga sellepärast, et majas, kus kõik kaheksa osalejat elavad, on kaks külmkappi, mis on täis kõike alates kohukestest kuni alkoholini välja. Kapi sisu on kokku pandud osalejate ankeetide põhjal, mis toob välja nende suurimad nõrkused. Iga kapist võetud kalor läheb osalejale maksma teatud summa raha.

Esimese hooga saabus Võrstjärve ääres asuvasse Päikesekivi turismitallu seitse osalejat, kõigil erinev põhjus, miks nad on ülekaaluliseks muutunud. Nele, Teele, Helery, Sidni, Ade, Tarmo ning Kati viskasid kõik majas olevale külmiku sisule pilgu peale ning nii mõnelgi tekkis küsimus, miks need kapid seal on.

Saatejuht Erik Orgu selgitas, et kapid on selleks, et osalejad harjuksid enda ümber olevatele ahvatustele ei ütlema.

Veel enne, kui osalejad said teada, miks külmkapid on head ja paremat täis, anti neile veepudelid ja pulsikellad. Lisaksid pidid nad ära andma kõik kaasavõetud näksid ja nännid ning leppima toiduks vaid sellega, mida saates neile antakse. Toit oli kaasas vaid Teelel ning Adel.

Pihitoolis panid neile "puid alla" Nele ja Sidni, kes imestasid, miks võetakse kaalusaatesse tulles kaasa oma kommikott.

Kaalumise ajal üllatus kõige enam elektri Tarmo. Tema ise arvas, et ta kaalub 126 kg, mis oli number, mida ta viimati kaalul nägi, aga saates oli numbriks hoopis 137 kg.

Ja ega ka külmikud puututama jäänud. Erootikatäht Teele ning Tarmo olid need, kes neid esimesena tühjendama hakkasid. Ju siis kaalul nähtav number nende jaoks nii halb ei olnudki. Saatejuht Erik Orgu märkis ka, et osalejad läksid kiiresti ahvatluste teed, kui nad külmikute juurde üksi jäid.

Pihitoolil käinud Nele ja Sidni arvasid, et probleem on ehk saatetegijate õlul, sest kui muid ülesandeid peale tutvumise pole antud, siis hakkavad inimesed ikka rohkem sööma.

Blogija Sidni on vegan, kes on seda elustiili harrastanud juba neli aastat. Selle aja jooksul on ta langenud ka sõprade ja pere naljade ning mõnituste ohvriks. Vanaema pakub Sidnile pidevalt liha ja kui tema vanemad muru niidavad, siis öeldakse, et Sidnile tehti süüa.

Külmkapi sisu uurimisel ja pruukimisel ebaõnnestusid kõik osalejad. Kuigi Orgu oli kappi jätnud mitmeid tervislikke alternatiive, siis valisid osalejad ikka ja jälle valmis ampsud, mida sai kiiresti tarbida.

Niisama söömisega osalejad ei piirdunud. Erik Orgu andis neile ülesandeks teha kanasalat, aga enne oli vaja kööki tuua selleks vajalikud toiduained. Sidni aga imestas Orgu ebausu osas osalejate vastu, sest saatejuhti üllatas, et osalejad ülesandega hakkama said.

"Ta oli üllatunud, et me tõimegi kõik õiged asjad. Me oleme suured ja me teame, mis sinna sisse käib. Mida sa arvad, et ma sulle sinna salatisse paneme? Makroone ja torti?" ütles Sidni.

Salati tegemine võttis üle tunni, mis näitas, et osalejatel pole vilumust ise nullist süüa teha.

Pärast õhtusööki ja jalutuskäiku liitus pundiga ka viimane osaleja Jaak, kõrtsilaulik ja meelelahutaja. 112 kilo alla võtnud Jaak võttis juba enne saatesse tulekut alla 20 kilo ning soovib veel sama palju alla saada.

Uus mees Jaak aga ei olnud kõikide lemmik. Nooremate naisosalejate jaoks räägib Jaak liiga palju ja sellest sai neil kiiresti siiber. "Mul lihtsalt ei ole energiat kuulata nii palju labaseid nalju," kommenteeris Sidni.

Ainukesena võttis naistest Jaagu omaks Ade, kellel ei olnud muusiku (mitte)naljakate lugude vastu midagi.

Õhtul jagunes grupp kaheks - ühed olid need, kes tahtsid magama minna, teised jäid külmkapist viimast võtma ja jooma.

Erik Orgu ülevaade esimesest päevast oli neutraalne. Ta ei usu, et seltskond saab ühiselt hakkama, kuid lubas lõpliku hinnangu andmiseks mõned päevad veel oodata.