Nimelt olid mehed sõlmimas lepingut plaadifirmaga BMG, kuid diil jäi siiski viimasel hetkel katki, kuna meestel paluti varem salvestatud plaat uuesti salvestada. ”Pidime minema Rootsi seda salvestama, aga meie meelest oli see juba nii imeliselt salvestatud Soomes,” räägib mees.

Samuti paljastab mees, et üheskoos otsustati, et Rootsi nad minema ei hakka, kuna ei tahtnud oma produtsendist sõbrale käru keerata, kellega plaat juba eelnevalt valmis salvestati. ”Me arvasime, et teame ise kõige paremini, kuidas neid asju aetakse ja sinna Rootsi me ei läinud. Ja kuna me keeldusime uute produtsentidega seda plaati salvestamast, siis ei tulnud ka diili," lisas Sal-Saller.

Kui eelmisel aastal tuli avalikuks, et Hendrik Sal-Saller läks lahku Beritist ning pani leivad ühte kappi endast kõvasti noorema Merille Madibergiga, tekkis lauljal tüli uue kallima Gerdi endise elukaaslasega

Pikantne kõlakas räägib, et Merille ja Hendriku suhe ei alanud viperusteta ja nõudis hoolikat konspiratsiooni – nimelt sattunud Gert kord Merillele ja Hendrikule peale ning laulja pääsenud napilt keretäiest…

Gert ei ole seda varasemas vestluses Kroonikaga otseselt kinnitanud, aga pole ka kummutanud.

Nüüdseks aga on Gert ise armunud Mallukasse. "Meie ühine teema on kindlasti ka lapsed – Mariannil on kolm last ja minul üks laps," märkis ta intervjuus..