Ron Nõmm ja salapärane Natalja on ühiselt piltidel olnud juba eelmise aasta septembrist, kui Ron osales peol, mis tundus olevat Natalja 25. sünnipäev.

Väike otsimine näitab, et tegu on Natalja Zjuzkova nimelise naisterahvaga, kes tegutseb ilualal. Ta elab Tallinnas ja vähemalt Facebooki kohaselt on ta vallaline.

Alles eile õhtul veetsid mõnusas päikeseloojangus Ron ja Natalja koos aega. Kui tegu pole järjekordse reklaamitrikiga, siis võib noorte vahel tõepoolest midagi susiseda.

Foto: Instagram.

2019. aasta lõpus tegi "Duubel" Nataljast loo. Täpsemalt buduaari pilte tegevast fotograafist Helen Kattaist, kes selle sessiooni ajal modelliks olnud Nataljat pildistas. Noor neiu rääkis loo ajal, et enne fotosessiooni tema ei söö ega pidu ei pane, sest tahab hea välja näha ja hoolitseda, et kõht ette ei tuleks.

Ta tunnistas ka, et talle meeldib ilus olla, kuid et tal on ka halbu päevi. "Ma ei lase hirmudel võitu saada. Lähen ja naudin," ütles ta.

Kui Roni käest küsida, kas tema ja Natalja on koos, siis põikleb noormees vastamisest kõrvale. Kui küsida, kas nad on romantiliselt koos, jagab Ron nende ühispilti ja küsib: "Kuidas tundub?"

Foto: erakogu

8. veebruari "Duubel: õhtune vahetus" sai avapaugu ning selle nädala saatejuhtideks olid Brigitte Susanne Hunt ja Mart Sander. Lisaks sellele, et esimeses saates oli külas poliitik Mart Helme, istus intervjueeritava diivanil ka Brigitte Susanne Hundi ekskallim Ron Nõmm, kellega Brigitte ei pidanud pahaks ka bachatat tantsida.

Pole saladus, et Brigitte üheks suurimaks kireks on bachata ja selle puhul olid stuudios külas treenerid Liisi Sagor ja Rainer Selge, kes õpetasid saatejuhtidele otse-eetris tantsu selgeks. Muu hulgas proovis tantsu ära õppida ka Ron Nõmm, kes hiljuti tuli välja oma riidebrändiga.

Ka ekskallim Brigitte Susanne Hunt andis Ronile hoogu tantsu selgeks õppimisel.

Eelmise aasta augustis toimus Grete Lille ja Karl Kähri pulm. Sinna olid kutsutud ka Grete üks parimaid sõbrannasid Brigitte Susanne Hunt ja ka Ron Nõmm.

Brigitte jagas sotsiaalmeedias endast mitmeid pilte, kus ta pulmapeo ajal kandis imeilusat punast kleiti, mis isegi kaugelt vaadates silma jäi. Nii juhtus ka pulmapeo ajal, kui salapärane pildistaja leidis Brigitte ja Roni koos tantsimas.

Foto: erakogu