Peale kehvade turvameetmete ja ebaadekvaatse meditsiiniabi, mille eest on Travis Scott ka kohtusse kaevatud, on muusikule ette heidetud ka seda, et ta jätkas esinemist, kui kiirabi püüdis kokku kukkunud inimesi elustada ja nad haiglasse toimetada.

Tema kaitsjad on välja toonud, et Travis ei näinud kaugelt, mis toimub, ja ei osanud olukorra tõsidust hinnata. Selle kohta on aga välja toodud, et kiirabiautode vilkuvad tuled oleksid pidanud olema signaaliks, et midagi on valesti.

Selle intsidendi tõttu on internetis taas populaarseks saanud videod, kus artistid peatavad oma esinemised, et viga saanud või teadvuse kaotanud fänne aidata.

Tiktokis jagati video, kus Adele peatas enda Sydneys toimunud esinemise, kui üks fännidest sai südamerabanduse. Ilmselgelt emotsionaalne Adele vabandas fännide ees, kuid ütles, et peab garanteerima, et inimesega on kõik korras.

Sama tegi Harry Styles, kes keset laulu laulmise lõpetas, et fänn abi saaks.

Linkin Parki Mike Shinoda peatab kontserdi, kui ta näeb, et lava ette on tekkinud suur mass inimesi, kelle käitumine on väljunud kontrolli alt.

Möödunud aasta veebruaris laeti YouTube'i üles videokogum, kus erinevad rokkbändid peatavad fännide turvalisuse kaalutlustel oma esinemise. Nende seas on Rage Against the Machines, Stone Sour, Nirvana, Hatebreed jt.