"Kaotasin ootamatult nädalavahetusel hea sõbra ja kolleegi Tõrvikmehe, kelle heas mõttes pohhuism innustas ka mind oma mõtteid julgemalt eetris edastama ja kelle hommikused huumoritervitused kohvimasina juures andsid energiat raskel varahommikusel ajal. Kuhu nii kiire," kirjutas Retro FM-i hommikuprogrammi saatejuht Instagramis.

"Tõr, uskumatu, et teineteise nägemisel üle koridori kõlav sürrealistlik hõige "Rauno!" enam ei kostu! Sa maksid karmi hinda, aga mulle jääd sa meelde inimesena, kes elas hetkes ja täiega! Aitäh sulle, Meelis, koosoldud aja eest! Puhka rahus! Sügav kaastunne perele ja Rock FM-i tiimile!" lisas Märks.

Reede hilisõhtul lahkus meie hulgast ootamatu terviserikke järel 48-aastasena armastatud Rock FM-i programmi- ja saatejuht Meelis Tõrv, kirjutab Sky portaal.

24 aastat Sky Medias töötanud Tõrv oli kui Hunt Kriimsilm – aastate jooksul on olnud ta tööl nii reklaami- kui müügiosakonnas, raadiojaama NRJ FM programmijuht, vedanud Sky Plusi ülimenukaid saateid „Soovisaade“ ja „Naistekas“, kuni leidis paar aastat tagasi tee rokisõprade kõrvadesse.

Meelis Tõrv asus koos Robert Kõrvitsaga Rock FM-i hommikuprogrammi vedama 2019. aasta septembris, kus oma nakatava naeru ja terav-tabava huumoriga igal hommikul kuulajaid rõõmustas.

Meelis Tõrva jääb leinama abikaasa Kairi, kaks last ja õde.